TOPLICE LEŠĆE

dv271

Mjesto Lešće smješteno na rijeci Dobri nedaleko od Generalskoga Stola, pruža Vam ugodan kutak za odmor, rekreaciju i kupanje.
Toplice Lešće u suradnji s idiličnom prirodom omogućit će Vam da se osjećate što ugodnije pa će Vas dočekati s raznolikom wellness ponudom, unutarnjim i vanjskim bazenima s izvornom termalnom vodom te ugodnim smještajem u bogato opremljenim sobama, u kojima također možete uživati u blagodatima termalne vode koristeći se hidromasažnim kadama ili hidromasažnim stupovima. Temperatura vode od 33 ºC smatra se blago toplom kupkom i izrazito pogoduje radu venske i limfne cirkulacije te liječi artrozu, spondilozu i degenerativne bolesti lokomotornoga sustava, kao i reumatski artritis. Paralelno s time dolazi do promjena kod rada srca, bubrega, disanja, a plivanjem ili vježbanjem u termalnoj vodi  poboljšava se opće zdravstveno stanje i kondicija. Blagotvorno djeluje na neurološki sustav čovjeka, pa je tako učinkovita i za liječenje oboljelih od neurastenije.

dv272

Osim odmora i rekreacije za zdravlje je osobito važna i zdrava prehrana, pa će Vas Restoran „Lešće“ dočekati s mnoštvom kulinarskih specijaliteta pripremljenih od domaćih namirnica, a ugodan ambijent sa 100 – 130 sjedećih mjesta idealno je mjesto za Vaše obiteljske ili poslovne prigode, poslovne ručkove, karmine, domjenke, vjenčanja ili promocije.
U ovom svijetu nije toliko važno gdje se trenutno nalazimo, nego prema kamo smo krenuli, pa se nadamo da Vas Vaš put vodi k nama i da ćete potaknuti dobrim prijašnjim iskustvima uvijek rado ponovno navratiti u našu oazu u srcu prirode.

Dođite i uvjerite se u kvalitetu naše ponude!

TOPLICE LEŠĆE

47262 Generalski Stol
Telefon:  +385 47 861 345
Fax: +385 47 861 345
E-mail:    Info@toplice-lesce.com
www.toplice-lesce.com

 

RESTORAN “GEA”

dv273

Restoran “Gea” u Generalskom Stolu raspolaže s dvije odvojene dvorane unutar samog restorana, kapaciteta 60 i 50 sjedećih mjesta, kao i sa 70 mjesta na natkrivenoj ljetnoj terasi. Uz navedene sadržaje nudimo i udoban smještaj u tri liksuzno opremljene dvokrevetne sobe kategorizirane s tri zvijezdice. Organiziramo obiteljska slavlja (rođendane, krstitke i sl.), također organiziramo bankete i svadbe. Nudimo i posebne pogodnosti za organizirane izlete s razgledavanjem kanjona rijeke Dobre i toka rijeke Mrežnice. Naime, nalazimo se u neposrednoj blizini dviju prekrasnih, čistih rijeka i većih šumskih površina s mogućnošću šetnje i uživanja u branju šumskih plodova.
dv275Kuhinja je bazirana na širokoj gastronomskoj ponudi od pizze preko roštilja i klasičnih jela sve do jela s ražnja i domaćih slastica. Vikendom, u večernjim satima u restoranu “Gea” možete uživati uz ugodnu plesnu glazbu. Dakle ovo je idealno mjesto da uz povoljne cijene ugodno provedete vikend i odmoreni zakoračite u novi radni tjedan.
Restoran “Gea”
Generalski Stol 40 f
47262 Generalski Stol
Tel: 047 811527, 047 861349
E-mail: gea1@ka.t-com.hr